Peter Kragh

Partner, advokat (L)
Peter er specialiseret i strafferet, kommissionsundersøgelser og udlændingeret. Han har arbejdet i Udlændingestyrelsen fra 2006 til 2010, herunder i Sandholmlejren, og han har arbejdserfaring fra bl.a. Liberia, Yemen, Jordan, Syrien, Pakistan, Malaysia og Balkan.

Han fører alle typer af straffesager og har solid erfaring med større narko- og våbensager og sager om personfarlig kriminalitet som f.eks. vold, røveri og drab. Peter lægger stor vægt på at være tilgængelig for klienten, grundig i forberedelsen og at yde en dedikeret og aktiv indsats i retten. Peter har været medlem af Advokatrådets strafferetsudvalg.

Peter yder endvidere generel rådgivning på udlændingeområdet, navnlig vedrørende asyl og arbejdstilladelse. Han har været medlem af Flygtningenævnet fra 2013 til 2020 og har samlet set mere end 15 års erfaring fra udlændingeområdet.

Peter bistår også klienter i undersøgelseskommissioner og har været bisidder i Minkkommissionen og Instrukskommissionen.

Han er medlem af DIGNITY’s Danish Legal Expert Technical Group og udfører i den forbindelse frivilligt arbejde, primært vedrørende menneskerettigheder i Mellemøsten.